Teahouse Exclusives

Met Teahouse Exclusives hebben wij een unieke lijn aan handgeplukte thee. Losse thee, luxe buidels of organic. Voor ieder type locatie hebben wij de juiste invulling.

 

Het onderscheidende kenmerk van TEAHOUSE EXCLUSIVES is het unieke aroma van elke thee: Traditionele favorieten en uitzonderlijk delicatessen die een speciaal tintje geven aan elke soort.

De combinatie van de beste thee, verfijnde geuren, kruiden, specerijen, bloemen en gedroogde vruchten maakt dit concept uniek. Uiteraard ondersteunen wij iedere lijn met mooie displays, tafelkaartjes en servies!

 

Gourmet Tea Bag

 

De Gourmet Tea Bag is het altijd populaire piramide-theezakje. Een fijne selectie van zwarte thee, groene thee en kruidenthee met fruit. Deze unieke mix met subtiele aroma’s is een ware prikkeling van de zintuigen.  Binnen de Gourmet lijn hebben wij 12 smaken en een zakje bevat 1,5 tot 2 gram thee. De Gourmet thee is zeer concurrerend qua kostprijs! Erg geschikt voor lunchrooms, kantoor en koffiebarren!

 

 

Luxury Tea Bag

Het paradepaardje binnen onze thee-lijn. Prachtige luxe “fleece” buidels die zorgvuldig met de hand worden genaaid. Hierdoor heeft de thee de ruimte die het nodig heeft om zich te ontvouwen, maar laat ook de mooie en zorgvuldig geselecteerde theesoorten zien.

Individueel verpakt om de aroma's te beschermen, hierdoor is de thee altijd vers.

Deze thee is uitermate geschikt voor hotels, lunchrooms, restaurants, lunchrooms en koffiebarren!

Als je de Luxe buidel serveert, weet je zeker dat je gasten terugkomen voor een kop thee!

 

Ook uitermate geschikt voor een high tea, omdat het zakje 3,5 gram thee bevat kan je zelfs een thee pot zetten!

 

Luxury Loose Tea

 

Losse thee van Teahouse Exclusives is een combinatie van kwaliteit van grof gesneden, prachtig gekleurde en uitzonderlijke ingrediënten. De Flavour Bag biedt de perfecte opslag. Deze ritssluitingszak met zijn eenvoudige maar effectieve sluitmechanisme biedt niet alleen langdurige aroma-bescherming voor de magische composities met hun ingewikkelde harmonieën, maar het raam biedt ook een vrij zicht op de exclusieve inhoud. De kenner kan kiezen uit 36 ​​voortreffelijke soorten losse thee. Uiteraard hebben wij diverse presentatiemogelijkheden. Serveren aan tafel met een theedoos en mooie opbergblikken! De luxe losse thee is uitermate geschikt voor hotels, high tea, lunchrooms, koffiebarren, restaurants en grand café’s.

Contact ons

Your shopping bag (0)
Total0.00
Checkout
Back to shop