Clasico Cocktails

Heeft u een locatie met veel wisselend personeel? Een seizoensbedrijf met vakantiekrachten, of een (franchise)keten? Het garanderen van constante kwaliteit is altijd een enorme uitdaging. Vaak wordt er in deze situatie gekozen om geen Cocktails aan te bieden! 

 

Met Clasico cocktails hebben wij de oplossing om snel en efficiënt een cocktail van goede kwaliteit te bereiden. De bereiding van cocktails is vanaf nu kinderspel.

 

Wij hebben met Clasico een cocktailconcept ontwikkeld waarbij je in 3 stappen de perfecte cockail kan bereiden. Bij de bereiding wordt gebruik gemaakt van een shaker en mixing glass die wij speciaal voor Clasico Cocktails hebben ontwikkeld. Op het mixing glass staan streepjes voor de bereiding zodat de bereiding altijd éénzelfde zal zijn. In de Clasico Cocktails hebben wij de alcohol al toegevoegd! In het mixing glass voeg je nog ananassap en ijsklontjes toe. De beleving is door het shaken voor de gasten optimaal. 

 

De bereiding in 3 stappen:

 

  1. schenk de juiste hoeveelheid cocktailmix in het mixing glass 
  2. vul aan met ananassap en ijsklontjes
  3. shaken en serveren

 

Uiteraard hebben wij alle hardlopers binnen ons assortiment zoals Mojito, Pina Colada & Sex on the Beach. Maar denk ook eens aan heerlijke non-alcoholische varianten die steeds populairder worden!

 

Wij geven een uitleg/training op locatie en bieden mooie cocktailkaarten ter ondersteuning voor de verkoop!

Contact ons

Your shopping bag (0)
Total0.00
Checkout
Back to shop