Training

 

Training

 

Heeft u interesse in één van onze concepten? Wij komen graag bij u langs op locatie om u kennis te laten maken met onze producten.

 

Tijdens ons bezoek bij u op locatie zal u worden begeleid door een professionele en ervaren Juice Solutions adviseur. Onze adviseurs nemen producten mee om te proeven en geven antwoord op al uw vragen. Uiteraard mag u ook bij ons langskomen en kunnen we onder het genot van een heerlijke smoothie of ijskoffie de samenwerking doornemen.

 

Wij ondersteunen u in menusamenstelling, recepturen, POS materiaal, apparatuur en training op locatie van het personeel! Wij bieden een compleet traject zodat onze klanten direct als professionals kunnen draaien.

 

Wilt u een juicebar openen? Ook dan kunnen wij u ontzorgen!

 

Een nieuwe juicebar of een complete juicecorner integreren in uw bestaande locatie? Daar bieden wij een compleet traject van advies en begeleiding in.

 

Juice Solutions is de toonaangevende Juice Bar Academie. Wij realiseren ons dat een zakelijk investeringsbesluit niet slechts gebaseerd kan zijn op een goed gevoel. Daarom willen wij u inzage en begrip geven in alle ins en outs van de Juice Industrie. Blijf door middel van onze training(en) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen deze branche en ga te werk als een echte professional! Hiervoor gaan wij zoveel mogelijk in gesprek met onze klanten en proberen tezamen tot de juiste werkwijze te komen. Zodra we de geschikte en wenselijke werkwijze hebben ontwikkeld wordt aansluitend een keuze voor de apparatuur gemaakt.

 

Tijdens ons bezoek bij u op locatie zal u worden begeleid door een professionele en ervaren Juice Solutions adviseur. U krijgt de kans om alle verschillende producten testen en te gebruiken. Daarnaast worden de volgende punten zullen wij met u bespreken.

 

  • Uw ondernemingsbehoefte
  • Een ondernemingsplan gebaseerd op uw locatie
  • Samenstelling van een assortiment en de bijbehorende apparatuur
  • Menuontwerpen en samenstelling van recepten
  • Ideale werkopstelling en workflow 
  • Training en uitleg op de apparaten
  • Training voor Juice, Smoothie en overige concepten
  • Promotie ter voorbereiding op de start van uw Juice Bar

 

Aan het einde van uw trainingstraject zal uw specifieke concept volledig uitgewerkt zijn en zal het lijken of u al jaren “Juiced”.

 

 

Evenement

 

Heeft u een evenement, bedrijfsfeest of een borrel? Leuk, wij helpen u graag verder!

 

Wij en onze partners hebben jaren ervaring met het organiseren van borrels, festivals & evenementen. Wilt u van A tot Z ontzorgt worden? Wij zoeken voor u de juiste invulling!

 

In ons netwerk hebben wij de juiste partners die complete invulling kunnen geven aan ieder type evenement. Een smoothie bij binnenkomst, een complete juicebar, of een cocktailbar met professionele bartender? Voor ieder type event hebben wij een oplossing!

 

Wilt u enkel de producten afnemen en advies om zelf een event te verzorgen? Ook daarin bieden wij begeleiding en advies. 

Your shopping bag (0)
Total0.00
Checkout
Back to shop