Frequently Asked Questions

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij hebben vaste leverdagen in Nederland en een deel van België. Bijna iedere provincie heeft een vaste leverdag. Zo kunnen wij u 1 keer per week leveren. Wij werken ook met de meeste groothandels samen, dit is vaak makkelijkste en snelste manier om aangeleverd te krijgen. 

Wat is het minimale order bedrag?

In principe werken wij in Nederland met een franco orderbedrag van €200. In België is het franco orderbedrag €300. Afhankelijk van afleverlocatie, volumes en condities behouden wij ons het recht dit per klant te herzien. Dit gaat uiteraard in goed overleg met u, zodat er een werkbare situatie ontstaat voor beide partijen. Ook heeft u de mogelijkheid om onze producten bij een groothandel af te nemen, wij vertellen u graag waar u terecht kunt!

 

 

Komt u niet aan het minimale orderbedrag? Neem dan even contact met ons op en we zullen samen tot een oplossing komen!

Hoe krijg ik mijn producten geleverd?

Wij hebben eigen logistieke afdeling, met nette en goed getrainde chauffeurs! De chauffeur staat voor u klaar en kan u meteen helpen met vragen als die er zijn. De meeste klanten van ons werken met meerdere concepten. Onze bussen hebben dus allemaal een vriescompartiment (voor de smoothies), maar ook een "ambient/droog"  compartiment voor de overige producten. Soms maken wij ook gebruik van externe transporteurs bij kleine poszendingen of grotere zendingen zoals pallets. Daarnaast werken wij nauw samen met vele groothandelspartijen die hun eigen distributie hebben.

Met welke groothandels werken jullie samen?

Onze producten zijn via diverse groothandels in Nederland en België te verkrijgen.

Wij werken in Nederland onder andere samen met: Sligro Food Group, Bidfood, King Food, Lekkerland, Horesca Horecavo, Veldboer Eenhoorn, Den Hoed, Jansma, Zegro, van der Wee, Dijkgraaf Reinders. Daarnaast werken we in België onder andere samen met: Agora Culinair, Van Hout, Vleminckxs, Spuntini, De Vlieger, Nevejan, de Ruytter.

Your shopping bag (0)
Total0.00
Checkout
Back to shop