Maison Routin 1883

1883 Maison Routin siropen zijn puur en trendy! Vanuit de Franse Alpen wordt het zuivere Alpenwater als basis voor de siropen gebruikt. De siropen van Maison Routin 1883 worden geproduceerd met de allerbeste kwaliteit rietsuiker. De combinatie van Alpenwater en natuurlijke aroma’s maakt Maison Routin 1883 onderscheidend en uniek in de wereld van siropen!  Met een assortiment van meer dan 100 smaken zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze trendy siropen zijn op verschillende manieren te gebruiken:

 

  • Special Coffee
  • Cocktails
  • Fresh Ice Tea
  • Fresh Lemonade

 

 

De siropen van Maison Routin 1883 zijn allen Vegan, Halal en Kosher gecertificeerd!  Daarbij hebben wij een brede lijn aan Organic en Sugar Free siropen!

 

Met de handige doseerpompjes gebruik je precies de juiste hoeveelheid siroop voor de perfecte verhouding. De mooiste creaties garneer je af met de Maison Routin 1883 toppingsauzen. De chique presentatierekjes maken het concept helemaal af!


Wij hebben een eindeloze reeks aan recepturen waarmee wij jou kunnen ondersteunen! Daarnaast komen wij graag uitleg/training geven op locatie.

 

Special Coffee:

 

Geef jouw Latte of Cappuccino een moderne twist met een kleine toevoeging van Maison Routin 1883 siropen. Een Caramel Latte of een Vanilla Cappuccino zijn herkenbaar en erg populair! Maar heb jij ook weleens gedacht aan varianten met, Brownie, Salted Caramel, Chocolate Cookie of White Chocolate? De makkelijkste manier om creatieve creaties toe te voegen op jouw koffiekaart. Daarnaast is de toevoeging van siroop de perfecte manier om nog meer marge uit jouw koffiekaart te halen! Wij ondersteunen tevens met mooie menu’s, foto’s en recepturen!

 

Cocktails:

 

Mooie cocktails bereiden van een constante kwaliteit. Dat is vaak een uitdaging! Met de siropen van Maison Routin 1883 en de gemakkelijke recepturen die wij daarbij aanbieden is dit kinderspel. Na een uitleg en training van +/- één uur kan iedere barman/vrouw een Mojito, Daïquiri, Cosmopolitan of Pina Colada van absolute topkwaliteit bereiden! Wij kunnen tevens ondersteunen in glaswerk en POS materiaal!

 

Fresh Ice Tea:

 

Verse ijsthee geeft beleving en onderscheidt zich van een voorverpakt drankje. Door gebruik te

maken van veel verse ingrediënten en de unieke smaken van Maison Routin 1883 bieden we een concept aan met onderscheidend karakter.

 

Na water is thee het meest gedronken drankje wereldwijd. En ice tea maakt

daar een belangrijk onderdeel van uit. Wij spelen in op deze trend met luxe en trendy

recepturen. Binnen een handomdraai maak je een heerlijke verse of frozen ice

tea. Met de handige siropen van Maison Routin 1883 heb je een breed

aanbod aan natuurlijke siropen. Voeg plat of bruisend water toe, voldoende ijsklontjes en garneer

met verse ingrediënten zoals munt, citroen, sinaasappel, perzik etc. Wat is er nou leuker dan op je terras een mooie mok met verse ijsthee serveren!

 

Fresh Lemonade:

 

Maak met het grootste gemak heerlijke verse limonades. Een groot glas vul je volledig met ijsklontjes. Vervolgens voeg je 2 pompjes siroop van Maison Routin 1883 toe. Denk aan mooie zomerse smaken zoals, vlierbloesem, rose of violet. Vul het glas vervolgens met plat of bruisend water en garneer met verse ingrediënten zoals munt, citroen of sinaasappel. Verse limonades op deze manier serveren maakt je onderscheidend en het is ook nog eens erg makkelijk. Per stuk te bereiden of voor te bereiden in een dispenser bij drukke dagen!

Contact ons

Your shopping bag (0)
Total0.00
Checkout
Back to shop